Het zit hem in de kleine dingen. Wij zijn IKPAKJEIN.

Een kaartje of cadeautje, het kan soms zo simpel zijn: het zit hem in de kleine dingen.

IKPAKJEIN is een merk dat ontstaan is uit een simpel gestempeld kaartje, gewoon voor aan een flesje wijn, en wat wil je dan zeggen? ‘ik denk dat wij samen heel goed wijn kunnen drinken’. Nietsvermoedend werd dit het begin van een hele reeks kaarten en fijne cadeautjes.

Met liefde en plezier willen wij er voor zorgen dat je met een klein gebaar een mooi en blijvende boodschap geeft, in de vorm van een kaartje, kleinigheidje of bijvoorbeeld een mooi gepersonaliseerd cadeau (kraamcadeau-tip: gevuld lijstje met naam). Onze collectie telt inmiddels 70 kaarten, mini-kaartjes, XL-kaarten (postertje op A4 formaat), tekst-tegeltjes en tekst-buisjes en stationery producten waaronder notitieboeken in twee formaten, A4-planner (voor elke week, zonder data/jaar) en een verjaardagskalender. De lijstjes mogen we gerust een top-cadeau noemen. De combinatie van een lijstje van Doing Goods, een mini-kaartje van ons én droogbloemen zijn een succes en zo geef je een aardigheidje cadeau, voor een zacht prijsje én hij past ook nog eens door de brievenbus.

Zit jouw cadeau er niet tussen? Met liefde maken wij het plaatje compleet, zoek je iets dat uniek is en gemaakt voor de ontvanger, of misschien wel voor je zelf? Stuur ons een berichtje en we helpen je, uiteraard, met liefde! P.s. ben je vergeten een cadeautje te kopen, of wil je een kaartje of cadeau laten bezorgen? Ben je op zoek naar een speciale verrassing? We sturen jouw cadeautje ook direct naar de juiste persoon! We schrijven je kaartje en pakken het cadeau mooi in. Kijk op de pagina kant en klaar cadeau of kies voor de optie schrijven en verzenden van je kaartje (€ 2.00 inclusief postzegel, exclusief kaart).

313 weergaven0 opmerkingen