Wat leuk dat je op onze site bent, wij zijn de meiden van IKPAKJEIN, Lisa en Marijn.

We zijn twee zusjes uit Arnhem en zijn de gezichten achter IKPAKJEIN. 

In 2015 is IKPAKJEIN ontstaan aan de keukentafel en in 2017 werden de eerste gevulde kaartenmolens verkocht door onze uitgever en distributeur Context Cards.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Aan de keukentafel werd er gestempeld en is het allemaal begonnen met 'ik denk dat wij samen heel goed wijn kunnen drinken'. Voor aan het flesje wijn dat meeging naar onze vrienden. Nadat er een balletje is gaan rollen kwamen onze hand-gestempelde kaartjes met stukjes kurk erbij, met de functie van confetti, bij onze uitgever terecht. Die werd enthousiast en heeft ons gevraagd een collectie van 45 kaarten te maken. Whaa! Oke! Na een brainstorm die geheel natuurlijk verliep waren we er uit, stempelen maar! Toen begon ons kaarten-avontuur. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een merk dat je in meer dan 300 uiteenlopende winkels verspreidt door heel NL (en zelfs op Curaçao) en inmiddels ook België kunt tegenkomen. 

Nog elke dag zijn wij blij dat we doen wat we doen. Onze producten zijn subtiel en

de eenvoud die zorgt voor een lach, soms een traantje en vaak een mooi plekje in huis krijgt maken ons trots. Het enthousiasme van onze blije klanten maken ons gelukkig.

Met liefde gemaakt!

lisa en marijn zusjes ikpakjein over ons
Opening IkPakJeIn-18.jpg
Opening IkPakJeIn-19.jpg