IKPAKJEIN is een merk dat ontstaan is uit een simpel gestempeld kaartje, gewoon voor aan een flesje wijn. En wat wil je dan zeggen? ‘ik denk dat wij samen heel goed wijn kunnen drinken’. Niets vermoedend werd dit het begin van een hele reeks kaarten en fijne cadeautjes. Met liefde en plezier willen wij er voor zorgen dat je met een klein gebaar een mooi en blijvende boodschap geeft, in de vorm van een kaartje, kleinigheidje of bijvoorbeeld een mooi gepersonaliseerd cadeau (kraamcadeau-tip: gevuld lijstje met naam).

Onze collectie is inmiddels uitgebreid met 70 kaarten, mini-kaartjes, XL-kaarten (postertje op A4 formaat) en stationery producten waaronder notitieboeken in twee formaten, A4-planner (voor elke week, zonder data/jaar) en een verjaardagskalender. De bloemen-lijstjes mogen we gerust een top-cadeau noemen. De combinatie van een lijstje van Doing Goods, een mini-kaartje van ons én droogbloemen zijn een succes en zo geef je een aardigheidje cadeau, voor een zacht prijsje én hij past ook nog eens door de brievenbus.

 

ikpakjein-meiden-zusjes-werk-ondernemen-
ikpakjein-schrijf-je-kaartje-afzender-li

Hoera! Onze werkplek en bijbehorend winkeltje zijn verhuisd. Ondanks de gekke periode waarin we allemaal onverwachts in zijn belandt hebben we toch besloten onze deuren te heropenen. 


 

Opening IkPakJeIn-41.jpg
Opening IkPakJeIn-28.jpg

FOTOGRAAF @withlouphotography

Opening IkPakJeIn-36.jpg
Opening IkPakJeIn-58.jpg

Vrolijk pasen allemaal!

 

Foto 09-04-2020 16 00 25.jpg
Foto 09-04-2020 21 15 03.jpg
Foto 09-04-2020 15 59 52.jpg

PASEN 2020 

FOTOGRAAF @withlouphotography

STYLING @_andmar

Wauw, wat een eindresultaat. In de styled shoot van &MAR en Withlouphotography zijn onze kaarten, buisjes en het polaroid-frame gebruikt. Super trots, op eigenlijk alles wat je op deze beelden ziet en met hoeveel passie het is gerealiseerd. Hier worden wij dolgelukkig van! Zo wil je toch trouwen?! 

Styled Shoot-106.jpg
Styled Shoot-79.jpg

STYLED SHOOT OKTOBER 2019 

FOTOGRAAF @withlouphotography

STYLING @_andmar

ASSISTENT STYLING @myrtemarije

VIDEOGRAAF @valeriespanjers 

LOCATIE @tuindelageoorsprong

BLOEMEN @fioridirose

HAAR BRUID @zaschahair 

BRUIDSJURK @hulshofbruidscouture 

BRUIDSTAART @judithdrummen

BRUIDSPAAR @marlijnx & @m_stem

Styled Shoot-127.jpg
Styled Shoot-24.jpg
Styled Shoot-15.jpg
Styled Shoot-12.jpg
Styled Shoot-7.jpg
Styled Shoot-171.jpg
Styled Shoot-175.jpg
Styled Shoot-178.jpg
Styled Shoot-174.jpg
Styled Shoot-182.jpg