trouwkaarten of geboortekaart

Mooie momenten met ikpakjein staat voor maatwerk,

met liefde gemaakt. 

Jouw of jullie moment of gelegenheid zwart op wit (en met misschien wel een beetje goud) om te delen met iedereen die het weten mag. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder! 

geboortekaart ontwerpen
trouwkaartjes laten maken
mooie momenten

 geboorte 

 trouwen 

 ander moment 

Gepersonaliseerd design en tekst voor trouwerij, geboorte of ander mooi moment

Mooie momenten met ik pak je in. Mooie momenten staat voor maatwerk. Een gepersonaliseerde kaart, concept, menukaart, mini kaart of uitnodiging, alles wordt met liefde gemaakt. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

Maatwerk geboortekaartjes

Een geboortekaartje voor hem of haar. Wij zorgen voor lieve, pure teksten en ontwerpen. Ook voor een originele gender reveal, kun je bij ons terecht. Bij deze mooie momenten helpen wij jullie met heel veel liefde en plezier.

 

Maatwerk concept voor trouwen en huwelijk

Jij stapt binnenkort met je geloofde het huwelijksbootje in. Laat ik pak je in een klein beetje meevaren. Wij zorgen voor een maatwerk concept en huisstijl voor de communicatie op je bruiloft. Dat wilt zeggen van de menukaart tot de aanduiding van de toiletten. Wij denken overal over mee. Kom direct met ons in contact via het volgende mailadres: mooiemomenten@ikpakjein.nl

 

Creatieve concepten voor je bruiloft, geboorte of ander mooi moment

 

Niets is ons te gek. Wij denken graag over ieder mooi moment mee. Wel altijd in onze eigen stijl. We leggen focus op details, we kiezen producten uit met kwaliteit en leggen focus op contact met klanten. We hebben een sterk concept, pakkende teksten en een eigen font.

We kunnen onszelf altijd blijven vernieuwen.