woorden_IPJI_hoehetwerkt.png
Styled Shoot-173.jpg

PAPIER

We hebben drie soorten papier. Biotop, 100% recycled en grijs kraftpapier.
Biotop is warm gebroken-wit en 100% is koel wit-wit met hier en daar kleine (recycle) vlekjes/ oneffenheden. Grijs kraftpapier, spreekt voorzich. 

GROOTTE

 

We bieden twee groottes aan: 123x123 mm (kaart) 130x130 mm (envelop) en 163x163 mm (kaart) en 170x170 mm (envelop).

 

ENVELOPPEN

We hebben verschillende enveloppen, in verschillende formaten en kleuren. Elke envelop geeft weer een hele andere look aan je maatwerk product. Je bent niet verplicht enveloppen bij ons af te nemen. 

Kijk op de ENVELOPPEN pagina voor de verschillende soorten enveloppen. 

 

INKT

Naast zwarte inkt werken we ook met witte inkt. Dit is heel gaaf te combineren met het grijze kraftpapier.
 

GOUD EN LAK

 

IKPAKJEIN houdt van goud! Je kunt kiezen voor een gouden touch op je kaartje. Dit kunnen de letters zijn maar ook een toevoeging zoals gouden hartjes, sterretjes of andere vorm. Ook bieden we lak aan, super gaaf. Zo lijkt het net of de letters op het papier liggen.  

Bij het prijsoverzicht zie je de prijzen voor goudfolie, bedrukt aan één kant van de kaart. Mocht je het aan beide kanten willen, laat het weten. Dan berekenen we een nieuwe prijs.


LETTERS

 

We hebben twee varianten in letters,

omdat bij maatwerk vaak een naam centraal staat. Het IKPAKJEIN-lettertype dat je van ons kent heeft geen hoofdletters, daarom ook een stempelvariant in kapitalen.Vraag ons om verschil tussen de letters. Weet je niet wat je voorkeur heeft? Dan laten we graag het verschil zien bij het voorstel ontwerp. 

 

TOEVOEGINGEN

Je maatwerk kaartje helemaal in stijl versturen? Ja! Als toevoeging hebben we verschillende sluitstickers en IKPAKJEIN-postzegels. Wil je een gepersonaliseerde tekst op je IKPAKJEIN- postzegel? Deze zijn verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

 

CONTACT ONS

Heb je vragen? Zie je jouw wens er niet tussen staan of het je iets te vertellen? Contact ons gerust. Wij wensen voor jullie de mooiste dag die je hebben kan en denken heel graag mee!


 

OVERIGE AFSPRAKEN

Hoe gaat het in zijn werk als het gaat om afspraken en betalingen? Ben je na dit overzicht, een belletje of een afspraak bij ons in de winkel enthousiast geworden en wil je graag weten hoe je kaartje eruit komt te zien? Dat kan! Wij gaan met je gegevens en wensen aan de slag.

Je ontvangt het eerste proefje van ons digitaal. Wil je iets aanpassen? Helemaal goed! Hier gaan wij mee aan de slag en je ontvangt nogmaals digitaal het bestand.

Wil je hierna het ontwerp nogmaals aanpassen, worden er kosten in rekening gebracht.

Je kunt er ook voor kiezen om een proefdruk te laten maken van je tweede opzet. Dan heb je het product in handen en weet je wat je kunt verwachten wanneer het maatwerk product gedrukt bij jou thuis ligt.

De aangeleverde teksten en gegevens controleren we natuurlijk, maar het is belangrijk dat je dit zelf ook doet. Wij gaan er dus bij goedkeuring vanuit dat de klant de tekst en spelling goedkeurt. IKPAKJEIN is dus niet verantwoordelijk voor eventuele spellingsfouten en/of fouten in de gegevens.

Na goedkeuring van ontwerp, vragen we je om een voorschot over te maken van €150,00. Hierover ontvang je een mailtje. Wanneer je het uiteindelijke factuurtje van ons ontvangt, wordt het voorschot verrekend met de totaalprijs.

Als je een bestelling bij IKPAKJEIN doet, wordt verwacht dat deze afspraken zijn doorgenomen en deze akkoord zijn.

IMG_2417-3.jpg