HET ZIN HEM IN DE KLEINE DINGEN. KIES JE NOU EEN EEN KLASSIEKE KRAFT ENVELOP OF GA JE VOOR EEN KLEURTJE? IN COMBINATIE MET ONZE TIJDLOZE KAARTJES MAAKT JOUW KEUZE IN DE ENVELOP GROOT DEEL UIT VAN HET COMPLETE PLAATJE. 

IMG_2417-3.jpg
IMG_2407-2.jpg

DONKER BLAUW

 

Koel maar o-zo romantisch. Passend bij een geboortekaartje maar ook zeker voor bij je trouwkaart. Gebruik bij deze envelop een pen met witte inkt. 

DONKER GROEN 

 

Lekker fris en stoer, dat is deze envelop-kleur zeker. Mooi bij je geboortekaartje, voor jongens en meisjes. 

-

 

Beide enveloppen zijn in elk formaat dat wij aanbieden te verkrijgen.  

 

€0.30 per stuk 

Foto 23-11-19 17 45 31.jpg

OKER GEEL

Lekker fris en stoer, dat is deze envelop-kleur zeker. Mooi bij je geboortekaartje, voor jongens en meisjes. 

 

BRUIN

Een bruine envelop maakt geeft je kaartje een klassieke look. Wat anders dan een kraft papier maar helemaal in IKPAKJEIN-stijl. Wij zijn er dol op!

STUIFMEEL

 

Deze eenvoudig maar bijzondere envelop heeft zichtbaar oneffenheid en elke envelop is dus ook anders. Perfect is ook zo saai, toch? Passend bij elke gelegenheid en prachtig in combinatie met onze mini gouden sluitstickertje.

-

 

Alle drie deze enveloppen zijn in elk formaat dat wij aanbieden te verkrijgen.  

 

€0.30 per stuk 


 

IMG_2400.jpg
IMG_2380.jpg

KRAFT

 

Een belangrijk element van IKPAKJEIN: een envelop van kraftpapier. Altijd goed, klassiek en passend bij elk kaartje of gelegenheid. 

-

 

We zijn altijd op zoek naar de mooiste producten met de beste kwaliteit. Dat zorgt er voor dat de kaartjes bij een kraft envelop een iets ander formaat hebben dan bij een kleur envelop, afwijkend van een paar millimeter. Wil je meer weten? Vraag ons het gerust!

 

Alle enveloppen zijn in elk formaat dat wij aanbieden te verkrijgen maar zijn allemaal verschillend qua kraftpapier. Vraag een maatwerk-pakketje aan of kom langs op ons kantoor om een kijkje te nemen. 

 

€0.30 per stuk